Päivät käy vähiin ja kiirettä piisaa!

Tässä on koko ajan sellainen fiilis, että päivät ja viikot vaan vilistää, ja kamalasti on jotain juttua ja menoa jatkuvasti. Kymmenen päivää lähtöön, joista vain kahtena ei ole jotain hoidettavaa tai menoa. Nyt vielä lisästressiä on aiheuttanut autoni, tai autottomuus, sillä kolmen päivän toimitusajalla lupaillut uudet vanteet sitä varten ovat liikkuneet sen verran verkkaisesti, että viikko mennyt ennen kuin ne tulivat nyt Suomeen, ja saa nähdä miten kauan täällä sitten kestää ennen kuin saavat ne toimitettua huoltamolle. Viime viikon olin vanhempien luona Porvoossa logistisista syistä, heidän polkupyöriään lainaten menin asiakkaalle hommiin. Samaan nyt sitten tällä viikolla tässä torstaihin asti.

Kuumaa kesää, kiirettä ja levottomuutta ilmassa siis. Havahduin tässä tänään siihen, että minunhan tulee järkätä se turistiviisumini vielä ennen lähtöä (paikan päällä saisi haettua myöskin viisumia), sekä virallistuttaa todistuspaperit Ulkoministeriössä. Tämän viikon torstaina Espooseen konsulaattiin jättämään hakemus liitteineen sekä passini, ja haen ne sitten ensi viikon tiistaina tai torstaina. Perjantaina 30.6. onkin sitten jo reissuun lähtö. Täytyy katsoa pakkaamiset sitten ja tuoda kasvini vanhempien takapihalle hoitoon. Ja ties mitä vielä.

Jospa stressit helpottaisi edes hieman tässä, huomenna tiistaina on nimittäin isäni 70-vuotissyntymäpäivä ja isot juhlat, tulen töistä sitten suoraan ja täällä on jo vieraita. Torstaina töideni jälkeen lähdetään ajamaan Pyhäsalmelle ja mökille juhannuksen viettoon, ja perjantaina itse sitten.. täytän 40 vuotta. Ihana käydä mummulan mökillä järven rannassa juhannuksen vietossa, ja tulee myöskin joitakin sukulaisia ja tuttuja juhlistamaan. Mummia käydään myös katsomassa hoivakodissa, hänellä on ikää kertynyt jo 99 vuotta. Tärkeitä asioita joita saan kokea ennen pitkää reissua kauas pois.