Avioliittolupa järjestyi

Iloiset fiilikset saatuamme avioliittoluvan

Lötköiltiin kotona puoleen päivään saakka, sillä yleensä virastoissa on ruokatunnit klo 11-12:30 välisenä aikana. Ajeltiin tricyclellä Mandaluyongin kaupungintalolle, maskit naamaan ja sisälle. Vartijat ovella toivottivat oikein kovaan ääneen “Good afternoon Sir!”. Toiseen kerrokseen ja tutulle tiskille asioimaan. Vanhempaa setämiestä ei tiskin takana nyt näkynyt, ja nuorempi poika kyseli meiltä jotain kuittia millaista emme olleet saaneet tai sitten se oli nidottu nitojalla kiinni hakemukseemme. Poika meni toimiston takaosaan ja jutteli siellä vanhemman rouvan kanssa ja tutkivat passejamme ja pähkäilivät. Onneksi sitten saapui vamhempi herra joka oli vastaanottanut hakemuksemme (sekä minun antaman pikakäsittelyn maksun), ja toi paperimme tiskille. Tarkistimme, että tiedot papereissa ovat oikein, ja kiitin tätä herraa filipinoksi silmiin katsoen “Maraming salamat po!”. Olin todella helpottunut ja iloinen! Herra taputti minua olkapäälle tuttavallisesti jäähyväisiksi.

Ostin meille pullon kuohuvaa juhlan kunniaksi iltaa varten. Ajelimme sähkömopon kyydissä takaisin majapaikkaan, kyyti oli ihanan pehmeää ja hiljaista verrattuna perinteisiin tricycleihin jotka tärisevät, päpättävät ja kyyti on usein romuluista.

Sain sovittua pikaisen tapaamisen paikallisen taiteilijan kanssa, ja hän tuli tämän tornitalon aulaan minua tapaamaan ja tuomaan minulle neljä erilaista hänen taidelehteään. Sain lisäksi tarroja ja hänen käyntikorttinsa. Hän kuvaa kaupunkinäkymiä täältä Manilasta, ja käsittelee kuvia futuristisen näköisiksi. Pidän todella paljon tyylistä!

Houkuttelin Jenniferiä pikaisesti uimaan, mutta ei hän tällä kertaa halunnutkaan uida kun valitti, että on kylmä. No, tosiaankin, taivaalta tuli sadepisaroita ja tuuli oli yltynyt. Polskin sitten ominpäin hetken ja uin muutamat kerrat altaan ympäri kunnes oli aika lähteä altaalta.

Tuuli alkoi yltymään
Vettä alkoi tulemaan kunnolla

Illalliseksi on eilistä kana-adoboa jäljellä, ja Jennifer teki myöskin kanan maksasta lisää adoboa. Sydänkin olisi, nom nom! Nautitaan hieman myöhemmin sitä kuohuvaa vielä. Todella jees päivä!