Uusi lookki

Aamiaisen jälkeen katselin telkkarista jotain sekopäisen hassua showta telkkarista, Celebrity Samurai. Siinä filippiiniläiset julkkikset kisailee kummallisissa tehtävissä, nopea jumputusmusiikki soi ja vähäpukeiset taustatanssijat ketkuttaa.

Hieman lounaan jälkeen käveltiin pieneen kahvilaan lähellä mistä saa todella hyvät kahvijuomat, ja otettiin karamellijääkahvit. Jenniferille ei tänään kuitenkaan oikein maistunut muuta kuin pari siemaisua, joten vedin sitten itse ne molemmat jääkahvit.

Caramel-jääkahvit

Siinä matkan varrella tuli vastaan pienehkö kauneussalonki-parturi ja katsottiin, että sitä voisi kokeilla. Minä tarvitsin parranajon ja hiustenleikkuun, Jennifer hoitavan hiuskäsittelyn. Paikassa oli kolme ladyboita hommissa, joista kaksi puuhaili jotain omiaan ja yksi sitten teki Jenniferille hiuskäsittelyn, ajoi mun parran ja leikkasi mun hiukset. Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen, ja oli kyllä kumma katsoa itseä peilistä ilman ruskeaa leukapartaa sillä se on kasvaa jöröttänyt mulla vuoden alusta saakka.

Kävin uima-altaalla taas iltapäivän uinnilla, ja sen jälkeen tilasin meille kunnon pizzat, joista riittää huomisellekin syötävää. Ajattelin, että kun lähdetään ens viikolla maaseudulle niin ei varmaan sit pitkään aikaan mitään pizzoja syödä, vaan ihan perinteistä kotiruokaa parisen viikkoa.

Huomenna aamulla lähdetään kirkkoon, eli normaalia aiempi herätys luvassa.

Loppuun vielä päivän kissakuvakollaasi: