Ei ihmeellisempää tekemistä, ja virhe avioliittotodistuksessa

Huomasin sattumalta, että avioliittotodistuksessamme Jenniferin syntymäpäivä oli merkitty virheellisesti tammikuun ensimmäiseksi neljännen sijaan. En käsitä miten emme tätä virhettä olleet aiemmin huomanneet kun meitä pyydettiin moneen kertaan toimistolla tarkistamaan paperit. Nelonen ja ykkönen saattavat hieman muistuttaa toisiaan, ja virkailija tehnyt virheen, jota emme mekään huomanneet. Todella noloa! Halusimme korjata virheen hetimiten tottakai, sillä jokuhan voisi argumentoida ettei avioliittomme ole pätevä sillä toisen osapuolen syntymäpäivä on virheellinen, eli ei ole tämän nimistä henkilöä tällä syntymäpäivämäärällä. Lähdettiin siis samantien siviiliasiain toimistoon paperien kanssa, ja päivittelin koko matkan miten olemme olleet niin puusilmiä, ja koska paperissa oli meidän todistajien ja pormestarin allekirjoitukset, tulisiko meidän saada sakki uudelleen kokoon ja tehdä koko paperi uusiksi.

Tuttu nainen oli hymyillen toimistossa, ja hän paperit otettuaan vähän nakutteli vanhalla kirjoituskoneella, jonka jälkeen oli oikea syntymäpäivä Jenniferille kaikissa papereissa ja katastrofi pelastettu, eikä tarvinnut edes maksaa.

Mentiin 7eleveniin seuraavaksi ja ostin parit kylmät juotavat, ja käytiin vielä torilla piipahtamassa ennen tricyclekyytiä takaisin maatilalle. Oli aika paljon stressiä päivässä, ensin tuon avioliittotodistuksen takia, ja sitten vielä minä päivänä siirryttäisiin täältä Iloiloon, ja sieltä laivalla Palawanille, ehdin varaamaankin Iloilosta yhden majapaikan yhdeksi yöksi meille, mutta peruutin sen sit alle tunnin sisään kun suunnitelmat meni uusiksi laivan aikataulun takia (sai peruutuksesta onneksi täyden hyvityksen). Väsytti illalla jo aikaisin stressin mentyä ohitse.

Minun pyynnöstäni puettiin häissä olleet asumme ylle uudelleen, ja Jenniferin sisko Grace otti meistä kuvat riisipeltojen laidalla.