Viimeinen päivä maatilalla

Oli kiireetön aamu ja aamupäivä jälleen, eikö oikein mitään ihmeempiä suunnitelmia. Ajattelin, että meidän pitäisi käydä keskustassa kyselemässä bussiaikataulusta ja mahdollisesti ostaa liput bussiin. Ollaan siis jatkamassa matkaa bussilla täältä Bugasongista Iloiloon, jossa ollaan kaksi yötä. Busseja menee monia päivän aikana, ja sellaiseen voi vain hypätä kyytiin sitten ja maksaa lipun, joten ei me mitään käyty aikataluja kyselemässä tai lippua miltään välikädeltä ostelemassa. Vasta joskus kahden aikoihin iltapäivällä tehtiin lähtöä, ja merenrantaan uimaan, samaan paikkaan missä oltiin aiemminkin. Ensimmäisellä kerralla sinne rakennettiin yhdessä lasten kanssa hiekkalinnaa johon tuli kiviä muuriin ja koristeiksi, mutta aina korkeammalle hyökyneet aallot huutelivat aitä linnaa aina pois. Tällä kertaa tehtiin kivistä linnaa, eli mahdollisimman isoja kiviä, niitä ei edes aallot saaneet pois vierimään ja linna kesti.

Lapsista vanhin eli Bebe, 4, halusi pitää minua kädestä kun käveltiin, olipa söpöä. Tänään oli tosi hyvä sää, ja aurinko paisteli, oli hieman kuuma jopa. Maatilalle takaisin saavuttuamme kylmä suihku virkisti ihanasti, ja tässä pitäisi tänä iltana ja huomenna sitten pakata rinkka valmiiksi lähtöä varten. Joskus lounaan jälkeen ajateltiin lähteä sitten, ja haikea olo alkaa nyt jo puskemaan mieleen, sen verran ihanat kaksi viikkoa täällä nämä ovat olleet!