Lepäilyä Iloilossa

Pitkän aamun jälkeen lähdettiin Grab-kyydillä satamaan ostamaan meille laivalippuja huomiselle, mennään Montenegro Linesillä täältä Iloilosta Palawanille Puerto Princesaan. Vuosi sitten tultiin tämä reitti toiseen suuntaan. Satuttiin sinne laivayhtiön toimistolle justiinsa puolenpäivän aikaan eli ruokatauolla. Käveltiin vähän sitä rantakatua ja pikkupojat yritti kerjätä multa rahaa. Ei herunut. Päätettiin syödä itsekin sitten lounasta kun sattui sopiva paikka eteen.

Saatiin odotella vähän yli tunti toimiston avautumista, mutta päästiin sisälle odottelemaan kuitenkin kadulta. Rantatien toisella puolella oli muutamia laivoja, joku niistä menossa Guimaraksen saarelle, joku tulossa Batangasista. Paikalliset lapset hyppivät laivan viereltä rantaveteen iltapäivän kuumuudessa.

Molskis
Hoplaa
Humpsista

Lopulta tuli lippujenmyyjä paikalle, ja alettiin ostamaan lippuja meille. Huomasin kuitenkin lompakkooni katsoessa, että eipä ollutkaan tarpeeksi rahaa ostaa lippuja. Onneksi olin nähnyt ulkona vähän matkan päässä pankkiautomaatin jolle nyt sitten marssin pikavauhtia. Sain rahat, ja miltei juoksin takaisin toimistolle. Asia kunnossa, saatiin liput!

Jenniferille piti ostaa flipflopit, ja käveltiin päämäärättömästi ja ilman mitään tietoa jonkin matkaa vaan katua pitkin. Yksi kenkäkauppa sattui matkalle, mutta se myi vain miesten jalkineita eikä kaivattuja sandaaleja ollenkaan. Pian iltapäivän kuumuus vaati veronsa, ja oltiin valmiit luovuttamaan alle kilometrin päästä. Tilasin meille Grab-kyydin viemään majapaikan läheiselle ostarille ostamaan huomenna alkavaa laivamatkaa varten eväitä. Kun päästiin takaisin kämpälle otettiin molemmat varmaan parin tunnin päiväunet.

Pitkät päiväunet

Mentiin puoli seitsemän maissa uima-altaille uimaan toviksi, ja sitten vaan Netflixistä kiinalaista fantasiasarjaa ennen nukkumaanmenoa. Pakkaillaan laukut aamulla, ja mennään hyvissä ajoin laivasatamaan, syödään siellä luultavasti lounasta samassa paikassa sitten ennen laivaan menoa.

Iltauinnilla