Kotipäivää

Pitkältikin lepäiltiin tänään kotosalla majapaikassa. Käytiin ostamassa lähiputiikeista vettä, jätskit ja kananmunia. Kun oltiin palattu ostosreissulta niin uitiin uima-altaalla puolisen tuntia.

Henkilökunta viemässä roskia pois tontilta

Otin parvekkeella pari tuntia aurinkoa, tai mitä sitä nyt sai puolipilvisellä säällä, ja huomasin alhaalla kadulla kun kaksi henkilökunnasta kuljetti isoa roskista katua pitkin. Tontin ulkopuolella on tyhjän näköinen pikkutontti vieressä mihin roskat ilmeisesti kipataan, ja siellä käy sitten joku porukka niitä tonkimassa ja haravoimassa, ja polttamassa mitkä on poltettavia. Paikka näyttää kuitenkin pieneltä kaatopaikalta. Ikävä kyllä ei ole harvinainen näky Filippiineillä.

Purppurataivas

Enää ei ole tarjolla mitään retkiä täällä millä emme olisi jo käyneet tai mikä meitä kiinnostaisi, joten täytyy ominpäin keksiä jotain, sekä sitten näitä lupposia kotipäiviä pitää, että otetaan vaan iisisti täällä. Ensi perjantaina aamupäivällä meillä on lento Manilaan, jossa ollaan vain yksi yö ennen kuin lennetään kuudeksi yöksi Legazpiin eli Bicolin alueelle Albayn provinssiin ja täsmälleen samaan majapaikkaan jossa oltiin myös vuosi sitten, kun kerran tykättiin paikasta. Siitä kattoterassilta näkee hienosti sinne Mayon-tulivuorelle joka on viime aikoina vähän laavaa päästellyt, mutta se nyt on rauhoittumaan päin.