Highlands Park

Kun oltiin ajamassa Legazpin lentokentältä majapaikkaan niin satuttiin näkemään ohimennen Highlands Park, kukkulan päällä hauskan näköinen paikka värikkäinen valoineen ja pienine ravintoloineen, ja päätettiin, että siellähän meidän on käytävä. Siinä ennen puoli kuutta illalla tilasin meille kyydin, ja lähdettiin tuota näköalapuistoa kohti.

Sisäänpääsymaksu kukkulalle oli 80 pesoa eli noin 1,35 euroa. Siellä olikin paljon perheitä ja pariskuntia nauttimassa illasta. Oli alkamassa myöskin jonkinlainen tapahtuma lapsille juontajan ja musiikin kera. Kävi ilmi, että siellä juhlistettiin Highlands Parkin kaksivuotissyntymäpäivää ja lapsille oli järjestetty oma tapahtuma. Oli tuttua tuolileikkiä ja ties mitä, ja lapset saivat palkintoja. Kukkulalta oli komeat näkymät kaupungin ylitse sekä Mayon-tulivuorelle.

Maistamassa paikallisia erikoisuuksia
Laavaa valuu
Tuomiovuori Mordorissa

Siinä seitsemän maissa otettiin kyyti takaisin majapaikallemme. Nyt ei enää tarvinnut kotona illallista syödä sillä tuli maisteltua paikallisia ruokia Highlands Parkissa.