Sadepäivää

Aamupäivällä aamiaisen jälkeen kun meidän oli tarkoitus alkaa tekemään lähtöä ulos huomasinkin, että ulkona tuli vettä oikein kunnolla taivaalta ja näkyvyyskin oli heikko rankan sateen vuoksi, joten otettiin vaan rennosti ja lykättiin lähtöä.

Kaatosadetta Manilassa
Näkyvyyskin heikko sateen takia

Puolen päivän aikaan sade oli lakannut, ja huristeltiin kolmipyöräisellä Jenniferin kämpälle minne hän heitti ison reissussa olleen kassin ja vaihtoi mukaan pienemmän selkärepun, sekä antoi myös kämppäkaverille Legazpista tuomamme tuliaiset.

Kalaostoksilla ruokatorilla
Jotain rapuja ja katkarapuja

Mentiin läheiselle torille ostamaan ruoka-aineksia: riisiä, kalaa, pitkiä papuja, okraa, kookosmaitoa, mausteita, sipulia, valkosipulia ja chilejä sekä kananmunia. Napattiin vielä halvat kahden euron pitsat mukaamme ja kolmipyörällä takaisin majapaikkaan. Sadekuuroa tuli paluumatkalla vaihtelevasti, yhdessä kohtaa kovaa sadetta ja sitten kevyempää tihuutusta. Kun olimme perillä maa oli kuivaa eikä satanut.

Miehet jutustelemassa katoksen suojassa

Lounaaksi syötiin siinä iltapäivällä niitä ostamiamme pikkupitsoja, ja otettiin sitten kahden tunnin päiväunet, nousten sängystä illalla seitsemältä. Siinä kahdeksalta nautittiin illallinen eli riisiä ja keltaevätonnikalaa kookosliemessä, oli herkullista!

Maukasta illallista!
Tuttua maisemaa parvekkeelta

Katsottiin telkkarista jonkun aikaa filippiiniläisiä peliohjelmia, tai mitä ne sellaiset kilpailushowt nyt ovatkaan. Kaksi lauluohjelmaa peräkkäin, koska filippiiniläisethän rakastavat laulamista ja musiikkia, ja karaoke on täällä kansallisurheilulaji, hehe. Sitten Netflixistä vielä sarjaa, ja onkin yhtäkkiä puoliyö jo eli aika mennä nukkumaan.