Pitkä on odotus jotta saisivat liiton rekisteröityä Suomeen

Se on kumma miten nykyaikana voi kestää niin kauan, on IT-järjestelmät ja kaikki. Vielä ei siis ole mitään kuulunut Digi- ja Väestövirastolta, että liittomme olisi Suomeen rekisteröity, ja minun siviilistatus lienee täällä edelleenkin naimaton. Onkohan siellä joku kamala käsittelyjono ja hidasta käsittelyä, vai mikä maksaa, ei voi tietää. Onkohan tässä nyt kuukausi odoteltu, montakohan kuukautta lisää tulee odotella tuota.

Päivitys 8.11.2023:

Satuin vilkaisemaan DVV:n sivuille, ja järkytyin näkemästäni.

Odotellessa elämä kulkee entiseen malliin, opettelen tagalogia kielikurssilla joka viikko kaksi tuntia, ja kirjoittelen Jenniferille aina viestit tagalogiksi kun osaan, ja välillä kokeilen uusiakin lauseita muodostella, kohtalaisella menestyksellä. Onneksi näin nykyaikana internet ja puhelimet mahdollistavat päivittäisen yhteydenpidon, kuvien ja videoiden lähettelyn ja videopuhelut. Vitsailua tulee puolin ja toisin, tänään sain kuulla vaimolta, että voisin ottaa täällä aurinkoa, hah!