Jouluksi rakkaan luo

Viime perjantaina oli levoton olo enkä meinannut saada unta, ja pähkäilin kaikenlaista. Päätin tuolloin, että lähden sittenkin Filippiineille reissuun Jouluksi ja uudeksivuodeksi, kuten viime vuonnakin tein. Olin aiemmin vastannut Jenniferille hänen kysyessään, että tulenko, että en pääsisi tällä kertaa. Laskeskelin nopeasti, että on se luultavasti sittenkin mahdollista, ja päätin, että kyllä menen hänen luokseen.

Ihana yllätys ja Joulun ihme – ollaan yhdessä sittenkin Joulupyhät! Nyt on lennot ostettu, ja juu, olikin kalleimmat tähän saakka. Olisihan sitä ollut jollain ~1450€:lla toki lennot eli halvinta mitä löytyy tällä hetkellä, mutta matka yhteen suuntaan olisi kestänyt jotain 60 tuntia, kolmella välilaskulla, ei kiitos. Aiemmin olen lentänyt yhdellä välilaskulla, nyt välilaskuja tulee olemaan sitten kaksi. Lähtö on torstaina 21.12. klo 17:40 Helsinki-Vantaalta. Mennessä Pariisi, 1h15min vaihtoaika, sieltä Abu Dhabiin missä 2h10min vaihtoaika, sieltä Ninoy Aquino International Airport:iin Manilaan, saapuminen 22.12. klo 21:10. Matkustan vain pieni selkäreppu mukana joka menee käsimatkatavaroissa, joten ei tarvitse odotella isoa rinkkaa matkatavarahihnalta, ja voi sitten vain koneesta marssia Immigrationiin, ja siinä ei pitäisi olla mitään ihmeempää sillä reissu kestää vain 14 päivää. Paluumatka sitten taas Abu Dhabiin missä 8,5h odotus, hohhoijjaa, sieltäPariisiin missä 1h50min vaihtoaika, ja paluu Helsinki-Vantaalle sunnuntaina 7. tammikuuta 18:55. Seuraavana päivänä sitten taas töihin.

Nyt täytyy odotella marraskuun viimeistä päivää, palkkaa, jotta saan vasta sitten varattua majoituksen meille, toivottavasti olisi suosikkipaikka vielä vapaana..

Joululahjan hankin Jenniferille jo. Hänen 3v vanha puhelimensa on alkanut oikuttelemaan silloin tällöin, muistin kanssa ongelmia ja joskus osa kuvista ja videoista on mennyt pilalle, korruptoituneita tiedostoja, eikä niitä saa auki, pakko vaan poistaa, ja se kamera on aika onneton. Olen sanonut hänelle useasti, että hän tarvitsee uuden puhelimen, ja hän on aina vastustellut. Joululahjoista keskustellessamme hän sanoi, että sitten vain jotain pientä ja yksinkertaista. No, yksinkertainen mies hankki nyt uuden hyvän puhelimen hänelle! Pyysin, että jos voisi vaikka tehdä pitkän hieronnan minulle lahjaksi. Tänään myös ajattelin hänen valmistamiaan ruokia, ja alkoi tehdä mieli hänen kana-adoboa. Joka tapauksessa, tärkeintä, että saamme olla yhdessä.