Vaimon syntymäpäivä rennosti

Kun Jennifer vielä nukkui tilasin Grabilla synttärikakun kirjoituksella läheltä Makatista, ja onnistuin noutamaan sen rakennuksen oven luota ulkoa ja palaamaan takaisin asuntoon ilman, että häiritsin suloisesti tuhisevaa prinsessaa vuoteessa.

Piti vielä tilata kahvilasta kahvit kotiinkuljetuksella, sillä meille kävi niin ettei ollut yhtään kahvia täällä jäljellä (pieniä pusseja joista saa aina yhden annoksen kahvia sekoittamalla kuumaan veteen). Aamiaiseksi syötiin ensin leipiä kananmunan kera, jonka jälkeen vasta maistettiin kakkua.

Vaimo sai lahjaksi suomenkielen opiskelukirjat, tarkoitettu filippiiniläisille jotka opettelevat suomea, sisältäen kielioppikirjan, harjoituskirjan sekä oppikirjan, ja äänitteet. Hyviä materiaaleja siis tukemaan hänen suomen opiskeluaan!

Käytiin uima-altaalla uimassa jonkin aikaa, ja sitten lähialueen kahvilaan hakemaan erikoiskahvit, kahvipussukoita asunnolle ja vielä pieni pizza mulle mukaan.

Loppupäivä otettiin vaan rennosti asunnolla, katsottiin filippiiniläistä romanttista komediaa Netflixistä ja mentiin ajoissa kymmenen aikoihin nukkumaan, sillä aamulla aikainen herätys päiväretken takia.